mijn SNN

Nieuws

20-07-2017

Karlijn van Bree nieuwe lobbyist in Brussel

Karlijn van Bree is benoemd als Adviseur Public Affairs in Brussel per 1 september 2017. Zij zal deel uitmaken van de noordelijke belangenbehartiging van het SNN en nauw samenwerken met Tytsy Willemsma, collega's in Den Haag en met de lobbycoördinatoren van de provincies en steden in Noord-Nederland. Haar vaste standplaats is Brussel. Wie is deze ambitieuze dame, die op haar jonge leeftijd al een enorme staat van dienst heeft? We gaan met haar in gesprek en laten ons verrassen!

lees verder »
20-07-2017

Overweldigende belangstelling voor RIG in Eemsdelta/Zernike Park

Derde tranche RIG2017 sluit binnenkort, vierde tranche RIG in voorbereiding.

Vanwege overweldigende belangstelling van bedrijven in de Eemsdelta en op het Zernike Park voor de subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen (RIG) raakt het budget eerder uitgeput dan verwacht. De provincie Groningen trekt de regeling daarom per 14 augustus 2017 in en bereidt ondertussen de openstelling van de vierde tranche van de RIG voor. Naar verwachting kunnen bedrijven vanaf het najaar hier op inschrijven. Er wordt nog onderzocht of de criteria van de regeling moeten worden aangepast, om ervoor te zorgen dat projecten in deze laatste tranche een zo groot mogelijke bijdrage leveren aan de doelstellingen van de RIG: vergroting van de werkgelegenheid, versterking van de economische structuur, innovatie en vergroening.

lees verder »
20-07-2017

Kans voor noordelijke economie: verzilveren innovatie


Op woensdag 5 juli heeft Dries Faems, hoogleraar Organisatie en Innovatie van het expertisecentrum VinCi van de Rijksuniversiteit Groningen, de resultaten van de Noord-Nederlandse Innovatiemonitor 2017 gepresenteerd.

lees verder »
naar archief »