Ondernemersavond MKB Noord - 'Behind the Scenes bij de Top Dutch - Tesla Campagne'

Ondernemersavond MKB Noord - 'Behind the Scenes bij de Top Dutch - Tesla Campagne'
Datum: 3 oktober 2017 18:00
Plaats: Hanze Plaza, Groningen

Op 3 oktober 2017 staat de derde MKB Ondernemersavond van dit jaar op de planning. We zijn dit keer te gast in het Congrescentrum Hanze Plaza en het thema van deze MKB Ondernemersavond is:
'Behind the Scenes bij de Top Dutch - Tesla Campagne'
College-tour met Gerard de Boer (Initio)

Wat begon met een oproep door Tesla om een Gigafactory in Europa te bouwen, resulteerde in een noordelijke taskforce en een campagne die Noord-Nederland wereldwijd op de kaart zou zetten. Het voornaamste doel: Noord Nederland in de kijker spelen bij zoveel mogelijk beslissers en beïnvloeders rondom Tesla én om duidelijk te maken dat er maar één plek is waar de Gigafactory zou moeten komen te staan.... Noord-Nederland.

Tijdens deze MKB Ondernemersavond nemen wij je mee in hoe deze Tesla Campagne tot stand is gekomen, de rol van de politiek, van lokale ondernemers. Je krijgt inzicht in hoe deze relatief korte campagne wereldwijde betekenis heeft gekregen en op welke manier dit van invloed is op de beslissing die door Tesla genomen zal worden.
Maar we staan ook stil bij Noord-Nederland als regio met veel potentie en mogelijkheden, met de kennis en kunde waar we samen over beschikken én hoe we die samen nog verder kunnen uitdiepen. Hoe ondernemerschap hierin een belangrijke rol heeft en dat het allemaal begint bij .... jou!

Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op de website van MKB Noord
« terug naar Agenda